Benvingut a Tàctica

Eficaços, rigorosos & compromesos

Som una empresa de Detectius Privats amb una dilatada experiència, situada a Barcelona, possiblement l'única agència d'Investigadors Privats especialitzada a resoldre casos de Particulars i Família .


Quan determinades situacions d'índole particular o familiar, es veuen obstaculitzades per falta de informació i proves, Tàctica Detectius aporta solucions creatives per prendre la millor decisió possible.


En finalitzar la investigació, aportarem totes aquelles dades, proves i informacions que li permetran actuar d'una manera intel·ligent i eficaç, tant en l'esfera més íntima o personal, com en un possible procés judicial. Tots els nostres informes, són susceptibles de ser ratificats en el jutjat corresponent, convertint-se en una eina fonamental en molts processos judicials.


Táctica Detectius Barcelona s'ha adaptat als temps de crisis actuals, per la qual cosa elaborarem un pressupost tancat, perquè vostè sàpiga en tot moment el cost exacte de la investigació, perquè el seu cas no es quedi sense resoldre.

Pressupostos ajustats

Exposi'ns el seu cas. Elaborarem un pressupost ajustat, concret, tancat, realista i proporcionat.

Truqui'ns 93 100 25 65

EN QUÈ EL PODEM AJUDAR?

A Tàctica Detectius realitzem múltiples assumptes, a l'empara de la Llei de Seguretat Privada 5/2014, els més sol·licitats són els següents.


INFIDELITATS

La infidelitat es refereix, popularment, a les relacions amoroses, a curt o llarg termini, que es mantenen en secret per considerar-se com una amenaça a la institució familiar. Diferents estudis, van estimar que almenys el 21% de dones i el 37% d'homes havia tingut una aventura extramarital en deu anys de matrimoni.

Llegir més
CUSTÒDIES/PENSIONS

Tàctica detectius, obté totes les proves necessàries,concretades en un informe,per poder aportar-les davant els pertinents tribunals, perquè així el nostre client pugui modificar la situació existent.

Llegir més
COMPORTAMENTS DUBTOSOS

Recaptarem tota la informació, per aclarir els seus dubtes.

Llegir més
INFRACCIONS LAU

Duplicitat de domicilis, Subarrendaments , Subrogacions, Cesions o traspassos, Dedicacions a altres fins, No ús de la vivenda.

Llegir més


Detectius Privats Barcelona.Táctica Detectius Barcelona.

Táctica Detectius Privats,la primera agència de detectius a Barcelona,especialitzada únicament en casos per a particulars i de l'àmbit familiar. Tel 93 100 25 65.
Passeig Sant Joan nº45,4º-2ªB Barcelona, ES